Dictionar vise-Home          Explicare vise          Psihanaliza vise          Amintire vise         Semnificatie vise         Simboluri vise        Vise premonitorii     
 
LITERA DICTIONAR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L     Z

     Dictionar de vise    Tunel
        Visul acesta te va speria putin, mai ales ca nici nu prevesteste ceva de bine. Va aparea o complicatie in viata ta. De vei reusi sa iesi din tunel, totul va fi bine, in cele din urma. Tunete cu fulgere. De vei visa ploaie violenta, cu tunete si fulgere, necazuri, dificultati se anunta, iti va merge greu in ceea ce vrei sa faci. S-ar putea sa dai peste o primejdie sau sa ai o paguba. Daca dupa ploaia cu tunete si fulgere va aparea soarele, in final totul se va termina cu bine.        Alte simboluri cu aceeasi litera din dictionar de vise :

        Tunsa : Vis rau, potrivit explicatiilor din traditia romaneasca. inseamna suparare, pierdere, nereusita pe scara sociala, probleme la serviciu.
>

        Tuse : Potrivit traditiei occidentale, de te vei visa tusind de zor inseamna ca ai o sanatate de fier, iar la serviciu sau in afaceri iti va merge bine.