Dictionar vise-Home          Explicare vise          Psihanaliza vise          Amintire vise         Semnificatie vise         Simboluri vise        Vise premonitorii     
 
LITERA DICTIONAR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L     Z

     Dictionar de vise    Radacina
        Se zice ca este un vis bun pentru o fata sau o femeie, insemnand ca e puternica sufleteste si ca va rezista la posibile necazuri si dificultati. Explicatii mai vechi spun ca acest vis prevesteste nefericire. Explicatii mai noi precizeaza ca daca vei visa radacini de copac, vei reusi sa treci peste niste greutati. De vei visa radacini de planta, vei face o cumparatura de valoare. De visezi ca mananci radacini, semn e ca beneficiezi de o sanatate aproape perfecta.        Alte simboluri cu aceeasi litera din dictionar de vise :

        Radiator : In traditia occidentala se spune ca daca vei visa radiator electric, saracie inseamna, mai ales daca radiatorul este in priza si consuma kilowatii.


        Radio : Se zice ca e bine daca vezi in vis un aparat de radio, mai ales daca este in functiune. Visul acesta iti da semn ca esti bine privita de cei din jur.