Dictionar vise-Home          Explicare vise          Psihanaliza vise          Amintire vise         Semnificatie vise         Simboluri vise        Vise premonitorii     
 
LITERA DICTIONAR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L     Z

     Dictionar de vise    Pod
        Podul inseamna relatii bune cu cei din jur. De vei visa un pod mare si frumos, cei din preajma ta se vor purta frumos cu tine, te vor onora si te vor vorbi de bine. Pod rupt sau pod vechi, gata sa se naruiasca, prevesteste necazuri, probleme sufletesti, e posibil ca sufletul tau sa fie bantuit de fel de fel de indoieli. In traditia persana se spune ca daca vei visa pod stricat sau rupt, urmeaza o perioada de nefericire in viata ta. Occidentalii preocupati de explicarea viselor spun ca daca te visezi trecand peste un pod si reusesti sa treci acel pod, in viata ta ar putea avea loc o schimbare de ocupatie, de profesie. Politist, politie. De vei vedea politist in vis, niste necazuri vei avea, dar mai ales vei fi preocupata de cele ce se vor intampla in viata ta. Visul iti semnaleaza ca esti destul de ingrijorata, in cazul in care visezi ca ai necazuri cu politia, problemele care nu-ti dau pace in prezent se vor lamuri in curand.        Alte simboluri cu aceeasi litera din dictionar de vise :

        Pomana : Se zice ca daca te visezi dand de pomana, bine iti va fi pe lumea cealalta, daca esti la o pomana nu te vei veseli.
a>

        Pom_de_Craciun : in traditia occidentala se zice ca visul cu pom de Craciun este foarte bun: prevesteste niste reusite in viata ta.