Dictionar vise-Home          Explicare vise          Psihanaliza vise          Amintire vise         Semnificatie vise         Simboluri vise        Vise premonitorii     
 
LITERA DICTIONAR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L     Z

     Dictionar de vise    NASTEREA
        Cunoscatori în explicarea viselor spun ca daca o femeie gravida va visa ca va avea un baiat, înseamna ca va avea o fata, iar daca se va visa nascând o fata, în viata reala va naste un baiat. Visul în care te visezi nascând un baiat prevesteste framântari sufletesti^ dezamagiri, pareri de râu. Daca o femeie va visa ca a nascut nu un copil, ci un animal, semn e ca mai târziu copilul ei ar putea ajunge un hot. Traditia araba a interpretarii viselor spune ca daca o femeie bolnava va visa ca naste, în viata reala ar putea avea probleme grave de sanatate, ce-ar putea-o duce chiar la moarte. Conform acestei traditii, scutecele copilului înseamna giulgiul mortului. în traditia persana, a vedea în vis femeie nascând înseamna ca vei scapa de un necaz. De-ti vei visa propria nastere, noroc mult vei avea. Daca o fata se va visa nascând, semn de neplaceri este. în schimb, pentru o femeie casatorita, nasterea vazuta în vis este semn bun. Nastere grea de vei visa, semn rau este, pagube vei avea, suparata tare vei fi. Nasterea usoara, în vis, vesteste noroc, bucurie.        Alte simboluri cu aceeasi litera din dictionar de vise :

        Nebun_nebuni : in traditia romaneasca se spune ca daca vei vedea om nebun in vis, in viata reala vei avea parte de o bucurie.
ont>

        Negura : Se zice ca daca o fata sau o femeie va visa ca trece printr-o ceata deasa, prin noapte sau prin negura si iese la lumina, bine ii va fi in plan sufletesc.