Dictionar vise-Home          Explicare vise          Psihanaliza vise          Amintire vise         Semnificatie vise         Simboluri vise        Vise premonitorii     
 
LITERA DICTIONAR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L     Z

     Dictionar de vise    MUSCA
        Musca simbolizeaza invidia si alte trasaturi sufletesti neplacute. Pentru femei, musca prevesteste necinste din partea altora, tradare, īnselaciune. Daca o fata sau o femeie se va visa īntepata de o musca, semn e ca lumea o va judeca aspru, ca o va vorbi de rau. Daca vei visa ca o musca te necajeste si ti se baga īn ochi, e prevestire ca vei fi nevoita sa traiesti printre oameni care nu prea au scrupule morale. O musca ce-ti bāzāie prin camera, pe deasupra capului, īnseamna ca ai un dusman, dar care nu e prea puternic, deci nu trebuie sa fii prea īngrijorata. Cine viseaza ca manānca muste īnseamna ca īn viata reala se deda la bani nemunciti. Daca vei visa ca omori o musca, griji mari te asteapta, īn munca ta vei īnregistra regrese. Muste de vei visa ca prinzi, s-ar putea sa ai probleme cu sanatatea.        Alte simboluri cu aceeasi litera din dictionar de vise :

        Muscatura : Visul reprezinta prevestire de cearta si de conflicte. S-ar putea ca aceasta cearta sa fie chiar la tine in casa.
>

        Mut : De vei visa un mut sau o muta, e semn ca trebuie sa-ti mai tii gura, vorbele tale prea multe ii cam supara pe cei din jur.