Dictionar vise-Home          Explicare vise          Psihanaliza vise          Amintire vise         Semnificatie vise         Simboluri vise        Vise premonitorii     
 
LITERA DICTIONAR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L     Z

     Dictionar de vise    Calatorie
        Visul acesta iti anunta niste vesti pe placul tau. Situatia se schimba atunci cand te visezi in calatorie cu trenul sau cu alt vehicul si are loc un accident. in acest caz, vestile vor fi neplacute. In general, daca te visezi intr-o calatorie si nu au loc evenimente neplacute, in viata ta va avea loc o schimbare in bine. Calugar, calugarita. Visele de acest fel nu sunt prea bune, prevestind necazuri trupesti si sufletesti, tradare, poate boala. Singurul vis bun in acest caz este acela in care vezi calugarita la lucru, fiind semn de castig.        Alte simboluri cu aceeasi litera din dictionar de vise :

        Calendar : Fii sigura ca de aici inainte va fi mai bine pentru tine, se anunta vremuri bune in viitor pentru tine si cei apropiati tie.


        Cale_poteca : drum ingust. Pentru o fata sau o femeie, acest vis este cat se poate de rau, el prevesteste momente de nefericire.