Dictionar vise-Home          Explicare vise          Psihanaliza vise          Amintire vise         Semnificatie vise         Simboluri vise        Vise premonitorii     
 
LITERA DICTIONAR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L     Z

     Dictionar de vise    Bucate
        Se zice ca daca te visezi mancand mancaruri alese, inseamna ca te-ai indragostit sau te vei indragosti. Nu e bine daca te visezi mancand mancaruri acre sau cu alte gusturi neplacute: nefericirea va da peste tine si s-ar putea sa te si imbolnavesti. in traditia araba, simplul fapt ca te visezi mancand inseamna ca vei avea o bucurie. Tot la arabi se zice ca daca vei visa incheierea mesei, pierdere de bani inseamna. Arabii mai zic si despre faptul ca daca visezi ca te scoli flamand de la masa, in viata reala iti va muri un dusman. De te vei visa mancand oua, inseamna ca vei pierde ceva, bani, serviciu, un bun material important. Evenimente neplacute vor intra in viata ta daca te visezi mancand legume.        Alte simboluri cu aceeasi litera din dictionar de vise :

        Busuioc : Se zice ca daca te visezi culegand busuioc, de necazuri si framantari sufletesti vei avea parte sau vei afla niste vesti proaste.
/a>

        Butoi : Traditia romaneasca precizeaza faptul ca acest vis este bun, vestind clipe placute, destindere, relatii bune cu persoanele din jurul tau.