Dictionar vise-Home          Explicare vise          Psihanaliza vise          Amintire vise         Semnificatie vise         Simboluri vise        Vise premonitorii     
 
LITERA DICTIONAR

A     M
B     N
C     O
D     P
E     R
F     S
G     T
H     U
I     V
L     Z

     Dictionar de vise    BARBATUL
        In traditia romāneasca visele cu barbat au o semnificatie negativa. Se zice ca de vei visa barbat īnseamna ca īn curānd nu vei mai avea nici o speranta si vei cadea prada deznadejdii. Barbat gol de vei visa, teama īti va fī de ceva. Nici traditia persana nu da o explicatie mai favorabila acestui vis. mai ales daca barbatii sunt barbosi. In acest caz se spune ca īn viata de zi cu zi vei fī urmarita, prigonita, acasa sau la serviciu, ca s-ar putea sa ai parte chiar de gelozie. Specialistii spun ca barbatii care apar īn visele femeilor nu au, īn cele mai multe din cazuri, semnificatie erotica. O interpretare europeana mai noua a acestui vis sustine ca barbatul este semn bun, el transmite siguranta si putere femeii care-1 viseaza si de aceea aceasta va sti sa lupte si sa-si īmplineasca dorintele.        Alte simboluri cu aceeasi litera din dictionar de vise :

        Baros : Visul in care va aparea un baros, un ciocan este prevestitor de intamplari neplacute, vei lua parte la un conflict sau o cearta.
>

        Bautura : Se zice ca daca te visezi band, esti o persoana care va avea sau deja are dusmani. Visul este bun numai atunci cand te visezi band bauturi alcoolice scumpe.